Feestdagen

Menu's

feestdagen

Kerst menu

Zaterdagavond 24 December

&

Zondag 25 December


Cava Portacelli Brut - hapjesbord

Of

Champagne Léon & Lucien Brut (+€5) - hapjesbord

Of

Fruitsap - hapjesbord


***


Trio:

zalmkroket - witloofsoepje - gerookte heilbot


***


Hertenkalffilet - truffelsaus -

appel - veenbes - savooi -

kroketjes

Of

Gebakken zalmfilet -

hollandaisesaus - fijne groentjes - puree

                                                                         

***


     Kerstdessert van de chef


***


Koffie of thee




prijs per persoon: 54 euro

prijs p.p. zonder aperitief: 51 euro

Nieuwjaars menu

Zondag 1 Januari


Cava Portacelli Brut - hapjesbord

Of

Champagne Léon & Lucien Brut (+€5) - hapjesbord

Of

Fruitsap - hapjesbord


***


Trio:

garnaalkroket - kreeftensoepje - zalmmousse


***


Hertenkalffilet - calvadossaus -

peer - veenbes - witloof -

kroketjes

Of

Gebakken lijndraadkabeljauw -

witte wijnsaus - fijne groentjes - puree

                                                                         

***


     Nieuwjaarsdessert van de chef


***


Koffie of thee




prijs per persoon: 54 euro

prijs p.p. zonder aperitief: 51 euro

Openings- en sluitingsdagen feestdagen

  • Zaterdagmiddag 24 december open tot 13.30u.

enkel dagschotel (enkel op reservatie)

  • Zaterdagavond 24 december (Kerstavond) open vanaf 18u.

vaste menu (Kerstmenu)

  • Zondag 25 december (Kerstdag)                                             

's middags open vanaf 12u, 's avonds open vanaf 18.30u.

vaste menu (Kerstmenu)

  • Maandag 26 december                                                   

gesloten

  • Dinsdag 27 december                                                     

gesloten

  • Zaterdagmiddag 31 december open tot 13.30u.                 

enkel dagschotel (enkel op reservatie)

  • Zaterdagavond 31 december (Oudejaarsavond)           

gesloten                    

  • Zondag 1 januari (Nieuwjaar)                                                  

's middags open vanaf 12u, 's avonds open vanaf 18.30u.

vaste menu (Nieuwjaarsmenu)

  • Maandag 2 januari                                                       

gesloten

  • Dinsdag 3 januari                                                           

gesloten

  • Op Zaterdagavond 24 December & Zondag 25 december kan er niet aan de kaart gegeten worden, enkel de Kerstmenu is mogelijk.
  • Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er ook een vaste kindermenu voorzien.
  • Op Zondag 1 Januari kan er niet aan de kaart gegeten worden, enkel de Nieuwjaarsmenu is mogelijk. 
  • Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er ook een vaste kindermenu voorzien.
  • Wij vragen om bij U reservatie U keuze hoofdgerecht bij de Kerstmenu & Nieuwjaarsmenu door te geven.
  • Bij de kindermenu vragen wij om U keuze van het voor-en hoofdgerecht door te geven.
  • wijzigingen in de menu's zijn helaas NIET mogelijk.
  • Wij raden aan tijdig te reserveren.
  • indien u vragen heeft i.v.m. allergenen kan u zich wenden tot het personeel. de samenstelling van de voedingsmiddelen kan wijzigen.
  • prijzen zijn inclusief diensten & BTW.
  • betalen kan cash of met bancontact.
  • 1 rekening per tafel.

Kinder menu

(3-12 jaar)

Zaterdagavond 24 December

&

Zondag 25 December

&

Zondag 1 Januari


Fruitsap - hapjesbordje


***


Tomatensoep

Of

Kaaskroket (1 stuk)


***


Hamburger - broodje - salade - frietjes

Of

Garnaalkroket (2stuks) - salade - frietjes

                                                                         

***


     Kinderijsje

(vanille-ijs -chocoladesaus -slagroom)



prijs per persoon: 27 euro

prijs p.p. zonder aperitief: 25 euro

Afhaal gerechten

feestdagen


  • Er kan enkel telefonisch besteld worden op 09 376 41 14.
  • Het juiste uur van afhaling wordt meegedeeld bij uw bestelling.
  • Onze afhaalgerechten kunnen afgehaald worden op zaterdag 24 December & Zondag 25 December & Zaterdag 31 December & Zondag 1 Januari.
  • Voor het Kerstweekend ten laatste bestellen op vrijdag 16 december en voor het Nieuwjaarsweekend ten laatste bestellen op vrijdag 23 december.


Let wel op tijdig bestellen!


DRANK


Fles Cava

 €18 per fles

Fles Champagne

€33 per fles

 Fles Aperitief Maison (0.75L)

€18 per fles

Fles witte/ rode/ rosé huiswijn

€13 per fles




SOEP


Tomatensoep met balletjes 

€5 voor 1 liter

Cressonettesoep  

€6 voor 1 liter




VOORGERECHTEN


Sint Jacobsschelp 

€14 per stuk

Garnaalkroket

€5.50  per stuk

Kaaskroket  

€4 per stuk

 


HOOFDGERECHTEN


Stoofpotje van varkenswangetjes

vanaf 2 personen

€21 p.p.


warme groenten

kroketjes of rozemarijnpatatjes


***


Hertenkalffilet

vanaf 2 personen

€26 p.p.


 calvadossaus

warme groentjes

kroketjes of rozemarijnpatatjes


***


Vispannetje

€23 p.p.


naar wijze van de chef


voorgebakken frietjes of kroketjes


***


Gebakken scampi

€20 p.p. 


naar wijze van de chef Of

in de currysaus


slaatje

voorgebakken frietjes of kroketjes

                                                                         

***


Gebakken paling

€28 p.p.


naar wijze van de chef


slaatje

voorgebakken frietjes of kroketjes


***


Gebakken paling

€26 p.p.


verse tartaar & slaatje

voorgebakken frietjes of kroketjes


***


Paling 

€26 p.p.


in de roomsaus Of

op grootmoeders wijze


slaatje

voorgebakken frietjes of kroketjes


***


Gebakken paling 

€27 p.p.


in de roomsaus Of

op grootmoeders wijze


slaatje

voorgebakken frietjes of kroketjes


                                                                         

                                 

DESSERT


Feestdessert

€6,5 p.p.


Chocomousse

€4,5 p.p.